2011. április 30., szombat

Mihály arkangyal (zsidó-keresztény,muszlim)


Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.
Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.
Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk. Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk.
Mihály arkangyal neve annyit tesz: „Istenhez hasonló”. Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad.
Ő felügyeli a fénymunkások feladatát is. Legfőbb célja megszabadítani a Földet és lakóit a félelmekből eredő mérgektől. A fényhozókat és az általa e feladatra alkalmasnak vélt embereket arra kéri és biztatja, mutassák meg a többieknek a komoly szakmai alapokon nyugvó és az alkalom szülte lehetőségekből adódó spiritualitás és gyógyító tevékenység lényegét.
Mihály szokatlanul magas, jóképű angyal, általában karddal a kezében ábrázolják, s így jelenik meg az emberek előtt, hogy elvágja félelmeink csapdáinak köteleit. Amikor a közelünkben van, lilásan és kéken felvillanó fényszikrákat észlelhetünk. Mihály arkangyal izzó energia, puszta jelenléte megizzaszthat. Számos nőnemű tanítványom számolt be arról, hogy a menopauzában tapasztalthoz hasonló hőhullámok törnek rájuk, amikor Mihály arkangyalhoz fohászkodtak, és ő végre megjelent a hívó szóra.
Mihály arkangyal furcsa jelenségeket képes előidézni az elektromos eszközökben, például a számítógépekben. Jómagam számos esetben hívtam segítségül rakoncátlankodó komputeremhez, telefonomhoz, faxomhoz, de más elektronikus berendezéseim meghibásodásakor sem kell szerelőt hívnom, ha ő hajlandó rajtam segíteni. Az egyik tanítványom még a barátja vízvezetékrendszerét is képes volt megjavítani az arkangyal segítségével, bár fogalma sem volt, mit tehetne, mert nem tanulta a vízvezeték-szerelést. Azt azonban tudta, mi a teendő, mert bízott az arkangyal segítségében. Hívta Mihály arkangyalt, és csodák csodájára a vízvezeték „önmagától” rendbe jött.
Mihály útbaigazítja és vezeti a veszteséggel küszködőket, s azokat, akik  szem elől tévesztették életcéljukat, vagy elakadtak tervezett karrierjük építésében. Képes jó cselekedetekre váltani a közömbösséget és a félelemből elkövetett tetteket. Mindig világosan, érthetően a tudomásunkra hozza, mi lenne a következő helyes lépés.

Miben segíthet?
-állásfoglalás és hitünk felvállalása
-bátorság
-energia és életerő
-érdemesség és az önbecsülés fokozása
-irányítás
-motivációk
-szelleműzés
-tértisztítás
-védelem

Fohász

Szólítsd Mihály arkangyalt, valahányszor félsz vagy sebezhetőnek érzed magad. Azonnal megjelenik, és melléd áll, bátorságot önt beléd, és gondoskodik fizikai, érzelmi biztonságodról. Talán meg is láthatod, amint szeretetre méltó, de rettenthetetlen testőr alakjában melletted áll, hogy oltalmazzon. Akárki fenekedik ellened, Mihály arkangyal jelenlétében meghunyászkodik, mert az angyal elméjében vagy szívében kioltja a rossz szándékot.
Mihály arkangyal nem vár el szertartásos imát. Ha szükséged van rá, egyszerűen mondd el az alábbi két mondatot:
"Mihály arkangyal, gyere el hozzám most azonnal. Szükségem van a segítségedre!"
 Aztán vázold gondolatban a problémádat, hogy megtudja, pontosan miben várod a segítségét. Attól fogva, hogy megérzed a rá jellemző meleg energiákat, biztos lehetsz abban, hogy melletted áll.

Doreen Virtue 

2011. április 29., péntek

Égből jövő segítség

Az angyalokat bárki megtapasztalhatja, akár hívő, akár nem. Mindenkit egyformán szeretnek, és örömmel segítenek problémáink megoldásában, ha erre megkérjük őket. Ám nem mindegy, hogyan kérünk, és mennyire vagyunk nyitottak az égi üzenetek befogadására.
Egy nap késő este mentem haza egy templom melletti parkon át, amerre már nagyon sokszor életemben. Sosem jutott eszembe, hogy féljek, talán a békés környék miatt. Aznap is bátran vágtam át a kihalt, sötét ösvényen, és éppen a napomat gondoltam végig, amikor hirtelen megszólalt bennem egy hang: „Ne menj tovább!” Először megijedtem, nem tudtam, honnan jött ez a gondolat. Egyáltalán gondolat-e, és ha igen, az enyém-e, és miért jött úgy, mint derült égből a villámcsapás, amikor egy lélek sincs a közelben. Végül arra jutottam, hogy biztos hallucinálok, így hát tovább mentem. Ekkor a hang újra megszólalt, ezúttal sokkal erősebben: „Fordulj balra, és siess a parkoló felé.” Mi ez? Egy navigációs rendszer került a fejembe? – gondoltam, de a cinizmus helyett inkább követtem az utasítást. Alig tettem pár lépést, amikor észrevettem, hogy egy férfi kilép a templom mellől, és követni kezd. Siettem, ahogy csak tudtam, de ő végig a nyomomban volt. Majd kiértem a parkolóhoz, ahol már égtek a lámpák, és valaki éppen kiszállt az autójából. Talán ő, talán a fények ijesztették el a mögöttem siető férfit, de utána felhagyott a követésemmel. Akkor még nem is sejtettem, hogy azok a belső hangok angyali üzenetek lehettek.

Az angyali segítség feltétele

Mindenki méltó az égi segítségre. Az angyalok nem ítélkeznek felettünk jó vagy rossz tulajdonságaink és cselekedeteink miatt. Bármilyen problémánk van, szívesen segítenek, hiszen ez a dolguk. Nem csak akkor számíthatunk rájuk, ha egy életveszélyes helyzetből kell megmenekülnünk, vagy valami rendkívülit szeretnénk véghezvinni. A legapróbb dologban is szívesen támogatnak minket, és rengeteg praktikus tanáccsal látnak el minden élethelyzetben – például ha érzelmi problémákkal küszködünk, ha döntenünk kell, de nem látjuk a megoldást, vagy ha betegek vagyunk. Egyetlen feltétele van csupán, hogy égi recepteket kapjunk problémáink megoldására: kérnünk kell a segítséget, majd nyitottan várni a választ. Az angyalok ugyanis tiszteletben tartják a szabad akarat törvényét, és nem erőszakolják ránk a segítségüket. Kivételes helyzetben vannak a gyerekek, őket ugyanis kérés nélkül is támogatják. A felnőttek életébe viszont csak akkor avatkozhatnak engedélyük nélkül, ha földi életük lejárta előtt életveszélyes helyzetbe kerülnek.Hogyan kérj égi segítséget?

Hiába sóvárgunk valami után, ha nem intézzük tudatos kérés formájában az ég felé, nem fog megérkezni a mennyei válasz. Elég, ha az angyalokra gondolunk, és hangosan vagy gondolatban megnevezzük a problémát, és kimondjuk, leírjuk vagy vizualizáljuk a kérést. Az angyalok hierarchiában élnek, amelyet feladatkörük határoz meg. Mindennek van angyala – a tanulásnak, a vizsgázásnak, a lakásvásárlásnak, a romantikának, a szeretetnek, a gyógyításnak, a színeknek és minden más minőségnek. Kérhetjük a segítségüket feladatkörüknek megfelelően: „Kérem a vizsgázás angyalát, hogy…”, de általánosságban is: „Kedves angyalok! Kérlek, segítsetek nekem ebben és ebben” – mindkettő egyformán hatékony.

Ha őszintén, nyitott szívvel kérjük a segítséget, meg fog érkezni a válasz, csak figyelni kell. Nincs szükség semmilyen formális szövegre, imára, csupán annyi kell, hogy fogalmazzuk meg kívánságunkat és kérjünk hozzá égi útmutatást. Fontos tudni azonban, hogy az angyalok nem vállalják át helyettünk döntéseink felelősségét. Nem engedik, hogy függővé váljunk tőlük, és akkor is tőlük várjuk a megoldást, amikor intuíciónk segítségével már magunk is el tudnánk dönteni, mit kell tennünk.

Hogyan üzennek az angyalok?

Sokféle formában kaphatjuk meg az égi üzeneteket attól függően, hogy az angyalok a kommunikáció mely módját tartják a leginkább személyiségünkhöz illőnek.
• A legtöbb ember számára érzések formájában érkezik az útmutatás. Ezek lehetnek érzelmek vagy testi érzetek. Például ha melegséget érzünk a mellkasunkban vagy a gyomrunkban, jelentheti azt, hogy jó úton járunk. De ha feszültség vagy félelem tölt el, érdemes óvatosnak lennünk. Gyakori angyali üzenet, ha hirtelen ráesik valamire a tekintetünk. Ez bármi lehet – akár egy tárgy, egy szó vagy mondat, újságcikk vagy hirdetés. Sokszor üzennek az angyalok számokkal vagy számkombinációkkal is, amelyek mindegyike más-más jelentést hordoz. Előfordul, hogy többször egymás után ugyanazt a számot vagy számsort látjuk, például mindig ugyanakkor pillantunk az óránkra, egészen addig, amíg tudatosodik bennünk, hogy ennek jelentősége van.

• Szavak, hangok formájában is kaphatunk angyali válaszokat. Ilyenkor egy semmiből érkező lágy belső hang mondja el problémánkra a megoldást. De lehetséges, hogy elhunyt ismerősünk hangját halljuk, vagy egy ismeretlen hang a nevünkön szólítva beszél hozzánk. Sokszor pedig egy sűrűn ismétlődő dal szövegére leszünk figyelmesek.

• Gondolatok formájában is érkezhet az égi üzenet. Miután elmondtuk kérésünket, tudatunkban szinte azonnal megjelenik a megoldás, még mielőtt tudatosan végiggondoltuk volna. Olyan ez, mintha hirtelen megvilágosodnánk.

• Gyakran üzennek képekkel is, amelyek váratlanul jelennek meg tudatunkban. Kaphatunk útmutatást hirtelen felbukkanó, filmkockaszerű belső kép formájában, vagy álmainkon keresztül. Ilyenkor elhunyt szeretteinkkel is találkozhatunk, akik üzenetet hoznak nekünk.

Nem érted az égi üzeneteket?

Mindenki képes arra, hogy vegye az angyali üzeneteket, mégis könnyen előfordul, hogy nem jutnak el hozzánk. Pedig az angyalok figyelnek arra, hogy olyan útmutatást küldjenek, amelyet a lehető legjobban megértünk. Több oka lehet annak, hogy blokkoljuk az égi üzeneteket, és a mennyei válasz süket fülekre talál. Sokszor az a baj, hogy nem merjük elhinni, hogy képesek vagyunk venni az angyali jeleket. Félünk bízni a megérzéseinkben, és nem hisszük el, hogy amit hallottunk, láttunk vagy éreztünk, az valóban angyali útmutatás. Gyakran túl sok negatív érzés, fájdalom vagy zaklatottság lesz úrrá rajtunk, ami szintén elfojtja az égi üzeneteket. Akadály lehet, ha mélyen legbelül nem hiszünk abban, hogy az angyalok valóban segítenek. Vannak, akik attól félnek, hogy esetleg valamilyen szokásuk megváltoztatására kérik őket, míg mások úgy érzik, nincs joguk csak úgy életük jobbítását kérni. Sokan, különösen a vallásos közegben felnőtt emberek pedig attól tartanak, hogy az angyalokkal való közvetlen kommunikáció bűn.

Erősítsd a „vételt”!

Az angyalok üzenetére való ráhangolódás egyik legfontosabb lépése önmagunk megtisztítása a negatív érzésektől, gondolatoktól és félelmektől, továbbá tudatunk lecsendesítése és a befelé figyelés „művészetének” kifejlesztése. Ebben segítenek többek között a különféle légző- és meditációs gyakorlatok, valamint a jóga. Mivel az angyalok magas rezgésű energialények, minden eszköz és módszer, amely segít rezgésszintünk növelésében, erősíti az angyali üzenetekre való nyitottságunkat. Érdemes kerülnünk az alacsony frekvenciájú ételek és italok fogyasztását – minél természetesebb formában vesszük magunkhoz táplálékainkat, annál több bennük az életerő. De a legfontosabb: ha angyali segítséget kérünk, merjünk hinni a megérzéseinkben. Figyeljünk éberen a jelekre – érzéseinkre, gondolatainkra és az ismétlődésekre. Ha pedig az üzenet nem elég érthető, kérjünk egyértelműbb útmutatást.

2011. április 28., csütörtök

Képek megint :)

Angyalok emberbőrben...


„Manapság elterjedt az a hír, hogy nagyon sok angyal vállal embersorsot. Látják, hogy a civilizációnk sodródik a végzete felé, s mivel félő, hogy az ember az egész természetet magával rántja, az angyalok már nem tudnak felülről segíteni. Megszületnek. Magukra veszik az emberi életet, és megpróbálják ezt a tébolyult emberfajt személyes jelenlétükkel megjavítani. (...) Nem tudod, ki a gyereked, a barátod, vagy az idegen, akivel éppen összehozott a sorsod. Lehet, hogy angyal. Sok angyal van közöttünk, aki nem csupán álruhát öltött, de a születése pillanatában odafenn hagyta az angyal-múltjára való emlékezetét is. Ő sem tudja, hogy angyal. Nem emlékszik rá. Csak érzékenyebb. Finomabb. Egyszerű, romlatlan lelkű emberek ezek; jók, tiszták és becsületesek. ’Nem idevalók’. Emlékeznek még egy erkölcsre, amit ma már régóta nem tanítanak. Hozzák magukkal. Bár nem tanulták, nem is tapasztalhatták sehol – a vérükbe van írva. Ahonnan egy álruhás angyalt tévedhetetlenül föl tudsz ismerni, az nem a jósága, nem a bölcsessége, nem is a csodatévő hatalma. Az igazi angyalt a kedélyéről lehet megismerni. Lényéből szüntelenül árad valami megmagyarázhatatlan derű. Olyan lelkiállapot, melyet az ember csak akkor él át néhány pillanatig, amikor kiragyog a nap, amikor repülőgépe a sötét viharfelhők fölé emelkedik, oda, ahol mindig fényesség van, kék-ezüst tündöklés.” (Müller Péter: Örömkönyv)

A Földangyalok


Az Angyalok útmutatása által: megismerkedhetünk a Földangyalok fogalmával. Ők emberként élnek közöttünk a Világban, de lelkük nem földi eredetű.
A Földangyalok: gyógyítói, tanítói „csodatévő” képességük által, spirituálisan fejlett szinten vannak, s közvetlenebb úton segíthetnek embertársaiknak.
Erős energetikájuk s Hitük, empátiájuk, magasabb rezgésszintjük, megvilágíthatja utunkat.
Nevük tehát „elvont” kifejezés, mégis találó.
Néhány ismertetőjegyük:
- úgy érzik, mások, mint a többiek;
- érettebbek az emberi koruknál lélekben;
- nagyfokú az érzékenységük: emberekre, vegyszerekre, erőszakra;
- erős elhivatottság érzetük van;
- idegenek is hamar megnyílnak feléjük (bizalom);
- külső jegyeik alapján fiatalabbnak tűnnek (szellemi megjelenési forma);
- valamely családtagjuk szenvedélybeteg (kávé, alkohol, stb);
- érzékeny a hallásuk (fülcsengés).
Ezen belül a Földangyalok több csoportja ismeretes külső jegyeik, lelki beállítódásuk alapján.
1. Testet öltött angyalok:
Külső jegyeik:
- szív alakú arc;
- ártatlanságot tükröző szemek;
- szőke vagy szőkített hajkorona;
- előfordulhat súlyfelesleg.
Jellemzőik:
- nehezen mondanak nemet kérésekre;
- nagy aurájuk van;
- párkapcsolatban „nehezebb” személyiségű társat választanak;
- függőket próbálnak meggyógyítani;
- szabályokat könnyen betartják;
- együttérzők;
- nehezen kérnek;
- az emberek ösztönösen is „angyaloknak” nevezik őket;
- női képviselőik érzékiek;
- előfordulhat csokoládéfüggőség.
Hivatásuk: általában munkájukban is segítők. Pl.: pedagógus, ápoló, légi utaskísérő.
Amire jó ha figyelnek:
„Várj, mielőtt rögtön igent mondanál!”
2. Testet öltött elementálok:
Külső jegyeik:
- ők a legfelismerhetőbbek, természeti lényekre hasonlítanak (manók, koboldok);
- nagy szemek;
- rövid, pisze orr;
- általában vörös haj;
- előreugró álkapocs.
Jellemzőik:
- gyakran tanácstalanok;
- játékosság, humor fontos számukra;
- kreatívak;
- félénkek, befelé fordulók;
- mágikus képességeik vannak;
- kerülik a nehéz munkát;
- állatbarátok (jobban szeretik az állatok társaságát);
- a levegő lételemük (természetvédők).
Hivatásuk: pl.: média, művészet, tánc, jógatanár.
Amire jó, ha figyelnek:
„Sok időt tölts a természetben!”
3. Csillagemberek:
Külső jegyeik:
- férfiak: magasak, vékonyak;
- nők: alacsonyak;
- arcuk hosszúkás, keskeny;
- szemük szokatlan formájú;
- öltözködésük visszafogott;
- „hűvösséget” árasztanak;
Jellemzőik:
- intuitív szellemi tudás;
- energiagyógyászat (pl.: reiki) érdekli;
- általában nem vállalnak vagy max. csak 1 gyereket;
- érzékenyek az agresszióra;
- UFO téma nagyon érdekes számukra.
Hivatásuk: pl.: természetgyógyászat, mérnök.
Amire jó, ha figyelnek:
„Becsüld egyéniséged!”
4. Lélekváltók
Külső jegyeik:
- változó lehet.
Jellemzőik:
- a Földangyaloknak ez a képviselője nem vállalja a leszületés, a gyermekkor megpróbáltatásait, hanem egyből felnőtt testbe „költözik”. Legtalálóbb szó a „lélekcsere” arra, ami történik. Pl.: amikor egy ember öngyilkos akar lenni, a lélekváltó „megszállja” a testet. Ezzel magyarázható, amikor egy ilyen eset után az ember személyisége gyökeresen megváltozik;
- úgy érzik, eddigi életük „rossz álom” volt;
- gyermekkorukra nem emlékeznek;
- nevüket idegenül „fogadják”;
- magatartásuk megváltozik;
- életmódjukat gyökeresen megváltoztatják;
- „idegennek” érzik önmagukat.
Hivatásuk: pl.: meditációhoz, útmutatásukhoz kapcsolódik: zene, írás, tanítás.
Amire jó, ha figyelnek:
„Változtass, ha szükségét érzed!”
5. Bölcs lelkek
Külső jegyeik:
- átható tekintet;
- realizmus;
- sötét tónusú; hosszabb haj;
- szellemi „sugárzásuk” látszik arcvonásaikon (pl.: magas homlok);
- általában hosszúkás arcúak.
Jellemzőik:
- egyfajta távolságtartás;
- elmélyült tekintet;
- függetlenség;
- érzékenyek a holdfázisokra;
- pszichikus képességük fejlett;
- vonzza őket a mágia;
- együttérzők, türelmesek embertársaikkal;
- energetikájuk „nehezebb”, mint a többi Földangyalé;
- különcök;
- vezető egyéniségek.
Hivatásuk: pl.: médium, asztrológus; szellemi tanító; mágus
Amire jó, ha figyelnek:
„Ügyelj vérmésékletedre!”
6. Vándorlelkek
Ők azok a Földangyalok, akik nem tartoznak egyértelműen egyik csoportba sem, hanem kiválasztják, ötvözik a számukra legjobb „tulajdonságokat”!
Jellemzőik:
- sokat nyújtanak az embereknek;
- a spiritualitásban „új módszereket” fedeznek fel;
- hamar beilleszkednek társaságban;
- alkalmazkodóképességük fejlett;
- szeretik a tanulást, a kihívásokat.
Hivatásuk: pl.: gyógyítók, írók, művészek.
Ha úgy érzed te is Földangyal vagy, válaszd ki saját csoportodat, s még tudatosabban segíts embertársaidnak, képességeid szerint!
A Földangyaloknak: az Angyalok nevet is választanak.
Meditáció útján kérheted, hogy árulják el neked!
Ha Hited elég erős, ha elkötelezettnek érzed magad feladatodra:
hagyd, hogy Ők vezessenek!
(Doreen Virtue)
Forrás: thesecret.hu

2011. április 27., szerda

Relaxációs zene

Angyali megerősítések

Naponta ismételjük el ezeket a megerősítéseket, hogy növeljük önbizalmunkat, és
jobban szeressük önmagunkat. Magnóra is mondhatjuk a mondatokat, vagy írásban
kifüggeszthetjük valamilyen számunkra fontos helyre. Fogalmazzuk meg saját,
személyes megerősítésünket céljainknak és vágyainknak megfelelően.

- Angyalok vesznek körül ebben a pillanatban.
- Az Angyalok Isten fényét sugározzák rám, és rajtam keresztül a világra.
- Elfogadom ezt a szeretetet Istentől és az Angyaloktól.
- Megérdemlem a szeretetet.
- Megérdemlem a boldogságot.
- Megérdemlem, hogy egészséges legyek.
- Megérdemlem az égből érkező segítséget, és most rögtön el is fogadom.
- Kérem Istent és az Angyalokat, hogy vezessenek, és segítsenek nekem.
- Hallgatok belső hangomra és megérzéseimre.
- Belső hangom és érzéseim Istentől és az Angyaloktól érkező útmutatások.
- Mindössze vezettetésre van szükségem.
- Teljes hittel követem az útmutatást.
- Tudom, hogy Isten és az Angyalok szeretnek engem, és most ebben a
pillanatban is vezetnek.
- Elfogadom az Angyalok szeretetét.
- Elfogadom a szeretetet.
- Szeretek.
- Én vagyok a szeretet.
- Szerető szívű vagyok.
- Mindenki szeret engem .
- Mindenkit szeretek.
- Mindenkinek megbocsátok. Megbocsátok önmagamnak.
- Mindenkivel, akivel találkozom, átadom Isten szeretetét.
- Figyelemmel kísérem a gondolataimat, és csakis pozitív, szeretetteljes
gondolatokat engedek meg magamnak.
- A szeretet bőségesen jelen van a világban.
- Mindenki számára van bőven elég.
- Mindenből bőségesen jut nekem.
- Csodálatos, szeretetteli embereket hívok be az életembe.
- Az Angyalok és én örömmel üdvözlünk minden új alkalmat, amikor
szolgálhatjuk a világot.
- Folyamatosan jutalomban részesülök.
- Életem harmonikus és békés.
- Békés vagyok.
- Ragyogó vagyok
- Boldog vagyok.

2011. április 26., kedd

Mit jelentenek az angyaloktól kapott szám formátumú üzenetek???


Az Angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis, gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy a képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az Angyalok azt mondják:
"Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!"
A számok mindenhol jelen vannak: digitális órákon, plakátokon, rendszámtáblákon, könyvekben, levelekben, stb. Biztosan veled is előfordult már, hogy egy szám gyanúsan sokszor fordult elő mindennapjaidban. Lehet, hogy minden órában akkor néztél rá az órára, amikor az 00-t mutatott. Esetleg egy adott napon mindig a 875-ik oldalon nyílt fel a könyved. Hidd el, ezek nem véletlenek. Minden számnak sajátos rezgési frekvenciája van, amely közvetlenül kapcsolatban áll a jelentésével.

Számsorok
Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiket. A számsorokat bárhol észrevehetjük, leggyakrabban az óránk számlapján, vagy egy autó rendszámtábláján, vagy egy telefonszámban, vagy hallhatjuk többször valahol ugyanazt a számot, számsort, tehát rengeteg úton észrevehetjük a nekünk küldött számüzeneteket.
Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyanazt a számsort egymás után többször is látjuk, pl. az óra számlapjára tekintve látjuk az 111 számsort, valahányszor az órára nézünk, mindig 1.11-et vagy 11.11-et mutat. 



Számok jelentése 1-50-ig

1: A kettes számrendszerhez tartozik. Minden szám osztható eggyel. Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

2: Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

3: A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

4: Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

5: Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás – az előnyödre.

6: A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

7: Jó úton vagy. Csak így tovább!

8: Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

9: Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.
 
10: Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

11: Fordíts figyelmet a vissza-visszatérő gondolataidra, ötleteidre, hisz azok válaszok az imáidra. Ez a szám a feltűnően kreatív személyeknek azt jelzi, hogy hagyjanak fel káros szenvedélyeikkel.

12: Higgy benne, hogy a Lélek a visszatérő gondolatok, ötletek közvetítésével beszél hozzád. A ráeszméléseid vezetnek, és javítani akarnak valamit az életeden vagy másokén. Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon!

13: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt – ők majd meggyógyítják, átalakítják őket. Ez a szám a 13 holdciklusra, vagyis a szent nőiségre, az istennőre és az intuitív oldalra utal.

14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.

15: Módosítsd és emeld magasabb szintre a gondolataidat! Az ima és a belső megerősítések segítségével kiragadhatod érzéseidet és gondolataidat a negativitásból.

16: A saját gondolataid teremtik meg a saját valóságodat. Ha az anyagiakkal kapcsolatban csak pozitív gondolataid és elvárásaid vannak, minden szükségleted kielégítést nyer.
 
17: Gondolataid a megfelelő úton haladnak. Terveidet illetően jó okod van bizakodni. Ez az erőteljes és szent szám a Szentháromságot és a piramisokat képviseli.
 
18: Dédelgesd a jólét és a bőség gondolatát, és a megvalósulásuk nem fog késlekedni. Már itt is van!

19: Koncentráld elmédet a magad és a többiek megsegítésére, hogy egészségesebben és békességben éljetek. Maradj bizakodó isteni küldetésedben!

20: A Teremtő hitet kér tőled. Ha úgy tűnik, hogy az imáid és cselekedeteid nem hoznak azonnal eredményt, te csak bízz benne, hogy csodálatos gyümölcsöket teremnek majd.

21: Maradj meg a hitedben, és légy bizalommal teli! Engedd, hogy a megerősítéseid támogassanak!
 
22: Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!

23: A felemelkedett mesterek segítenek hited megtartásában. Most is veled vannak, készen állnak a segítségre, ha hozzájuk folyamodsz.

24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy most is veled vannak. Higgy az angyalaidban, higgy abban, hogy vágynak rá és hatalmukban áll segíteni neked.

25: Higgy benne, hogy életed mindig a legjobbra fordul. Te és szeretteid biztonságban vannak, védettek a változások közepette.

26: Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek – most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz.

27: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.

28: Bízz az univerzum bőkezűségében. Ha kitartasz, a jólét valósággá válik számodra.

29: Bízz magadban és isteni élettervedben. Arra vagy kijelölve és felkészülve, hogy másokon segíts!

30: Isten és a felemelkedett mesterek azért vannak itt, hogy segítsenek neked. Fordulj hozzájuk segítségért, és ők békét hoznak a szeretteid és a te életedbe, és mindenben segítenek életutadon.

31: A felemelkedett mesterek segítenek a szeretet és a béke magasztos szintjére emelni gondolataidat.

32: Higgy a felemelkedett mesterek és a közted meglévő kapcsolatban. Minél gyakrabban fordulsz feléjük, annál jobban megerősödik a hited ebben a kapcsolatban.

33: Sok felemelkedett mester vesz körül, és minden módon a segítségedre van. Azért jöttek, hogy küldetésedben támogassanak, és hogy imáidra válaszoljanak. Hangolódj rájuk, és kérdezz tőlük, amit csak akarsz.

34: A felemelkedett mesterek és az angyalok itt vannak veled. Beszélj nekik gyakran az érzéseidről és a gondolataidról. Halld meg a feleleteiket, melyek visszatérő benyomások, jelek és belső sugallatok formájában érkeznek hozzád.

35: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy tégy lépéseket spirituális éberséged és erőd növeléséért. Lépj szövetségbe ezekkel a szeretettel és hatalommal teli mesterekkel, hogy meggyógyíthasd életed azon részeit, melyek most még nem téged és nem a Fényt szolgálják.

36: A felemelkedett mesterek az anyagi szinten is segíteni akarják az életedet, a szeretteid és a te küldetésedhez is támogatást adnak. A felemelkedett mesterek arra kérnek, összpontosítsd figyelmedet a Lélekre, és ne a haszontalan anyagi világra.

37: A felemelkedett mesterek isteni sugallata helyes nyomra vezet. A meditációid során és az imáidban fordulj hozzájuk tanácsért, válaszért és megerősítésért. A felemelkedett mesterek örömmel tartanak veled azon az úton, melyet választottál, készen arra, hogy segítsenek.

38: Az anyagi jólét közeleg. A felemelkedett mesterek azt szeretnék, ha nem nyugtalankodnál többé a pénzügyeid miatt. Figyeld és kövesd a visszatérő gondolatok, megérzések, szavak és képek formájában érkező üzeneteket, melyeket ők küldenek neked.
 
39: A felemelkedett mesterek ezt mondják: „Gyerünk dolgozni, Fénymunkás!” A küldetésed nagyon fontos, épp ezért szeretnének segíteni benne. Ne halogasd az életterveddel kapcsolatos fontos feladatok beteljesítését.
 
40: Isten és az angyalok azt akarják, hogy tudd, veled vannak minden lépésednél. Fogd meg e szerető kezeket, és engedd, hogy segítsenek!
 
41: Az angyalok ezt mondják: „Ügyelj a gondolataidra, a szeretetre és a sikerre összpontosíts. Csak ezen a módon telik meg az életed szeretettel és sikerrel.” Az angyalok segítségével a pozitív gondolkodás elérhető, csak feléjük kell fordulnod.

42: Az angyalaid arra kérnek, továbbra is higgy benne, hogy imáid meghallgatásra lelnek, és nem maradnak válasz nélkül. Ha úgy érzed, szükséges, kérd meg őket, hogy növeljék hitedet.

43: Az angyalok és a felemelkedett mesterek veled vannak, támogatnak és szeretnek téged. Szólj hozzájuk magadban, beszélj nekik a reményeidről, az álmaidról és a félelmeidről, és kérd, hogy segítsenek. Mindig megjelennek, mihelyt megidézed őket.

44: Sok angyal vesz most körül. Kérhetsz tőlük bármit, ami békét hoz a szeretteid és a te életedbe. Ne te mondd meg, miként alakítsanak ki egy helyzetet, csak kérd tőlük, hogy tegyék meg. A Teremtő végtelen bölcsessége vezetni fog (az angyalok segítségével), és meghozza a csodálatosan ötletes megoldást.

45: Az angyalok arra kérnek, hogy feltétlenül és késlekedés nélkül változtass az életeden. Pontosan tudod, mit kell megváltoztatnod. Kérj segítséget az angyaloktól, hogy legyen elég erőd véghezvinni mindezt, és tudd, hogy eme változások jótékony hatással lesznek mindenkire.

46: Az angyalok az anyagi szükségleteid területén is segíteni akarnak, ha azok kapcsolatban vannak a küldetéseddel és a szeretteiddel. Bármilyen apró vagy nagy ügyben segítenek, amely békét és szeretetet hozhat az életedbe. Csak fordulj hozzájuk segítségért.

47: Az angyalok azt üzenik, hogy jó munkát végzel, és a jó úton jársz. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésednél veled vannak, és még többet is segítenek neked, ha valamilyen különleges segítségre van szükséged.
 
48: A „Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt.

49: Az angyalok arra kérnek, vágj bele isteni küldetésedbe halogatás nélkül. Itt az ideje, hogy felhagyj minden haszontalan tevékenységgel. Írd át a határidőnaplódat úgy, hogy most már az igazi munkádat végezhesd.

50: Isten és a szellemvilág arra biztatnak, hogy változtass. Biztosítanak afelől, hogy neked és szeretteidnek csak kiegyensúlyozottságot hoz majd az átalakulás, és bármi történjék is, támogatni fognak. Vágj bele, és Isten segítsen a változás ideje alatt.



Természetesen a többi szám jelentését is be fogjuk ide írni idővel.